El blog d'en Joan Alfons Marí

VIDEOS DE LA PRESENTACIÓ DE "HAIKUS DE COMBAT" A CAN ALCOVER

joanalfonsmari | 21 Febrer, 2011 14:50

Voldria donar les gràcies a Can Alcover, Rafel Gallego, Marcel Pich i a tots els que vàreu assistir a la presentació de "Haikus de combat". També  voldria agraïr especialment a Agustí Baró l'enregistrament de l'acte.

La presentació va ser ressenyada al Diari de Balears, Última Hora, Diario de Mallorca, Brisas , IB3 Ràdio, Ona Mallorca i el mateix dia de la presentació sortírem en el programa de màxima audiència d'IB3  Televisió "Crònica d'Avui" a les 20:15 h on em féren una entrevista i a continuació amb en Marcel  una petita actuació. També ha tengut un cert ressó a diaris digitals, blogs i webs de la xarxa. Moltes gràcies a tots!

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb