El blog d'en Joan Alfons Marí

VIDEOS DE LA PRESENTACIÓ DE "HAIKUS DE COMBAT" A CAN ALCOVER

joanalfonsmari | 21 Febrer, 2011 14:50

Voldria donar les gràcies a Can Alcover, Rafel Gallego, Marcel Pich i a tots els que vàreu assistir a la presentació de "Haikus de combat". També  voldria agraïr especialment a Agustí Baró l'enregistrament de l'acte.

La presentació va ser ressenyada al Diari de Balears, Última Hora, Diario de Mallorca, Brisas , IB3 Ràdio, Ona Mallorca i el mateix dia de la presentació sortírem en el programa de màxima audiència d'IB3  Televisió "Crònica d'Avui" a les 20:15 h on em féren una entrevista i a continuació amb en Marcel  una petita actuació. També ha tengut un cert ressó a diaris digitals, blogs i webs de la xarxa. Moltes gràcies a tots!

 

 

 

 

PRESENTACIÓ A CAN ALCOVER DEL POEMARI "HAIKUS DE COMBAT"

joanalfonsmari | 04 Febrer, 2011 23:06

El proper dijous 10 de febrer a les 20 h a Can Alcover (Carrer Sant Alonso, 24 de Palma) presentarem el meu segon poemari publicat "Haikus de combat" Edicions Can Sifre, 2010. Presentarà l'acte Rafel Gallego i a continuació aquest humil haigin recitarà una selecció d'haikus amb l'acompanyament de bases musicals creades per Marcel Pich. En acabar hi haurà un petit refrigeri oriental on no faltarà sake per brindar. Serà una festa!

Vos hi esperam!

Cartell Haikus de combat

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb