El blog d'en Joan Alfons Marí

Video de Televisió de Mallorca de l'Homenatge a Emili Darder

joanalfonsmari | 01 Març, 2010 21:22

Video de Televisió de Mallorca de l'Homenatge a Emili Darder que tengué lloc al cementiri de Palma el passat 24 de febrer de 2010 a les 12h en el mateix lloc on fou afusellat pels feixistes juntament amb els companys Alexandre Jaume, Antoni Mateu i Antoni Quès el 24 de febrer de 1937. En Marcel Pich i jo mateix participarem amb la lectura de poemes de combat.
 

Presentació de "Llobades per a muts" de Joan Miquel Chacón i 3er round de Can Seixanta

joanalfonsmari | 01 Març, 2010 08:58

Demà dimarts 2 de març a les 18h i dins el marc de la Setmana del Llibre en Català es presentarà el primer poemari de Joan Miquel Chacón "Llobades per a muts" (Documenta Balear, 2010), intervendran Tomeu Martí, Bernat Nadal i l'autor. A continuació tendrà lloc un antirecital de poesia a càrrec de Can Seixanta. 

Vos hi esperam!

Aquí podeu veure el reportage fotogràfic del 2on round de Can Seixanta que tingué lloc el passat dissabte  27 de febrer a Esporles. Gràcies Magí.

 

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb