El blog d'en Joan Alfons Marí

Entrevista al suplement cultural L'Espira del Diari de Balears

joanalfonsmari | 01 Febrer, 2010 23:24

La presentació de "La terra encesa" a la llibreria Lluna ha significat  una important  presència mediàtica. Els  dies 26 i 27 va sortir un anunci al Diari de Balears que podeu veure aquí . I el 28, el  dia de la presentació, varen sortir aquestes dues ressenyes, la primera extreta del blog d'en Magí  i la segona a l'agenda en l'apartat "Imprescindibles". l  ja el dia 29 sortí la ressenya de la presentació amb una foto on surtim na Maria i jo a la llibreria.
 
La culminació ha estat la publicació aquest dissabte 30 de febrer de l'entrevista que em va fer en Josep Antoni Calvo per a L'Espira, el suplement cultural del Diari de Balears que va inserit en les pàgines centrals del diari. 
 
A tot això, cal afegir la col·laboració de tants i tants amics i amigues que feis córrer per la xarxa, correus, facebook... les notícies i les presentacions de "La terra encesa". Us vull donar les gràcies  a tots però molt especialment a en Magí Moranta per tots els posts que ha tret de "La terra encesa" al seu Blog, El blog d'en Magí, a Ixent i a Tribuna Mallorca.
 
La gira de "La terra encesa" continua i ja té una nova data assenyalada, serà a Inca el proper dijous 25 de febrer.
 
Gràcies per acompanyar-me en aquesta aventura.
 
 

 
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb