El blog d'en Joan Alfons Marí

Presentació de "La terra encesa" a sa Pobla

joanalfonsmari | 11 Desembre, 2009 15:45

El proper dimecres 16 de desembre a les 20h farem la presentació a sa Pobla de "La terra encesa". L'acte, organitzat per l'Obra Cultural Balear i amb la col·laboració de l'Ajuntament de sa Pobla, tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Fundació Joan Soler (Carrer del Mercat, 41). Intervendrem jo mateix, na Magdalena Nebot i en Sebastià Gallardo. Aprofitam l'avinentesa que en Jaume Serra i Obrador, a qui està dedicat el llibre, era pobler per convertir la presentació en un petit homenatge a la seva persona. Vos hi esperam!

 

Cartells que s'han editat en ocasió de la presentació:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb