El blog d'en Joan Alfons Marí

Ressenya de les JNC de l'Escola de Tardor Jaume Serra

joanalfonsmari | 03 Desembre, 2009 18:39

La JNC, a l’Escola de Tardor dels JEN-PSM

La JNC va participar el passat 8 de novembre en la cloenda de l’Escola de Tardor Jaume Serra dels JEN-PSM, a la localitat mallorquina de Bunyola. Durant tot el cap de setmana, els joves nacionalistes illencs van debatre sobre diversos temes que afecten la realitat balear i global, com la crisi, la precarietat laboral, els drets lingüístics dels catalanoparlants o les consultes sobiranistes i la seva possible aplicació a les Illes.


La cloenda va servir per presentar el llibre “La terra encesa”, obra de Joan Alfons Marí i Torres. Així mateix, el Secretari General del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, tot destacant la feina que el partit fa des del Govern Balear, va animar els joves mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers a seguir treballant a favor de la llengua i cultura catalanes, així com en la defensa de les demandes de la joventut i l’exercici responsable dels seus deures dins la societat.

En la mateixa línia, la vídua de Jaume Serra (militant històric del partit), Magdalena Nebot, va pronunciar unes emotives paraules encoratjant els membres dels JEN a seguir la feina que van fer les diverses generacions que els han precedit.

Oriol Pubill, co-responsable de l’àrea de Països Catalans i Galeuscat, va traslladar als companys de les Illes el suport de la JNC en la seva feina obstinada, tot emplaçant-se a realitzar properes trobades i accions conjuntes durant els propers mesos, especialment pel que fa a garantir el futur de les emissions de Televisió de Catalunya a les Illes Balears, avui en dia en entredit a causa de la manca d’un acord polític real i de gran abast.
 
 
 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb