El blog d'en Joan Alfons Marí

Tri Yann - La jument de Michao

joanalfonsmari | 25 Desembre, 2009 21:14

Comunió absoluta de Tri Yann i públic units en un sol cos en aquest tema La jument de Michao (L'ase d'en Miquel) del concert Bretagnes a Bercy (1999) que tengué lloc al Palau Omnisports de Paris-Bercy. Un concert memorable del que ja he posat altres posts i que us recoman.

 

 


 

Debut de Can Seixanta a es Pinzell

joanalfonsmari | 19 Desembre, 2009 18:22

El proper dissabte dia 26 de desembre, segona festa de Nadal, tendreu l'oportunitat històrica de presenciar en directe el debut de la plataforma poètica Can Seixanta. Can Seixanta és una anticapelleta poètica que té com a principal objectiu la irresponsable, inapropiada i incorrecta curolla d'apropar la poesia al poble. Els poetes recitaran poemes propis, o no, o textes, o qualsevol ocurrència antipoètica que els passi per la mollera. A Can Seixanta tot és permès i tot és possible. Vos hi esperam!

 

 


 


 

Presentació de "La terra encesa" a sa Pobla

joanalfonsmari | 11 Desembre, 2009 15:45

El proper dimecres 16 de desembre a les 20h farem la presentació a sa Pobla de "La terra encesa". L'acte, organitzat per l'Obra Cultural Balear i amb la col·laboració de l'Ajuntament de sa Pobla, tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Fundació Joan Soler (Carrer del Mercat, 41). Intervendrem jo mateix, na Magdalena Nebot i en Sebastià Gallardo. Aprofitam l'avinentesa que en Jaume Serra i Obrador, a qui està dedicat el llibre, era pobler per convertir la presentació en un petit homenatge a la seva persona. Vos hi esperam!

 

Cartells que s'han editat en ocasió de la presentació:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Ressenya de les JNC de l'Escola de Tardor Jaume Serra

joanalfonsmari | 03 Desembre, 2009 18:39

La JNC, a l’Escola de Tardor dels JEN-PSM

La JNC va participar el passat 8 de novembre en la cloenda de l’Escola de Tardor Jaume Serra dels JEN-PSM, a la localitat mallorquina de Bunyola. Durant tot el cap de setmana, els joves nacionalistes illencs van debatre sobre diversos temes que afecten la realitat balear i global, com la crisi, la precarietat laboral, els drets lingüístics dels catalanoparlants o les consultes sobiranistes i la seva possible aplicació a les Illes.


La cloenda va servir per presentar el llibre “La terra encesa”, obra de Joan Alfons Marí i Torres. Així mateix, el Secretari General del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, tot destacant la feina que el partit fa des del Govern Balear, va animar els joves mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers a seguir treballant a favor de la llengua i cultura catalanes, així com en la defensa de les demandes de la joventut i l’exercici responsable dels seus deures dins la societat.

En la mateixa línia, la vídua de Jaume Serra (militant històric del partit), Magdalena Nebot, va pronunciar unes emotives paraules encoratjant els membres dels JEN a seguir la feina que van fer les diverses generacions que els han precedit.

Oriol Pubill, co-responsable de l’àrea de Països Catalans i Galeuscat, va traslladar als companys de les Illes el suport de la JNC en la seva feina obstinada, tot emplaçant-se a realitzar properes trobades i accions conjuntes durant els propers mesos, especialment pel que fa a garantir el futur de les emissions de Televisió de Catalunya a les Illes Balears, avui en dia en entredit a causa de la manca d’un acord polític real i de gran abast.
 
 
 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb