El blog d'en Joan Alfons Marí

Presentació de "La terra encesa" a Capdepera

joanalfonsmari | 08 Novembre, 2009 20:55

 

 


 

 

 

Presentació de "La terra encesa" a l'Escola de Tardor Jaume Serra

joanalfonsmari | 08 Novembre, 2009 20:10

Avui he fet la presentació de "La terra encesa" dins les jornades de formació dels JEN-PSM a l'Escola de Tardor Jaume Serra que enguany s'ha celebrat a Binicanella (Bunyola). Una cinquantena de joves es mostraven encara sencers després d'haver gaudit durant tota la nit (s'han colgat a les 6 del matí) de la marxa del Festival Engrescat. M'ha presentat el bon amic Àlex i deprés de la meva recitació hem pogut gaudir dels parlaments  de'n Joan Ferrà en Biel Barceló i na Magdalena Nebot. Les històries que ens conta na Magdalena, fascinants i dures, com sempre. Un dia vos en contaré  una sobre en Jaume que no sabeu i que és molt bona. Per cert, per a quan un llibre sobre les vivències de na Magadalena i en Jaume?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb