El blog d'en Joan Alfons Marí

Manic Street Preachers - Tsunami

joanalfonsmari | 21 Agost, 2009 19:00

Aquest tema dels Manic em crida especialment l'atenció per l'ús de missatges quasi subliminals intercalats en el video que juntament amb la lletra li donen una major dimensió. Pertany també a l'album This Is My Truth Tell Me Yours (1998).

Manic Street Preachers - The Everlasting

joanalfonsmari | 21 Agost, 2009 16:00

The Everlasting de l'album que porta el suggerent títol de This Is My Truth Tell Me Yours (1998) és una de les cançons que més m'agraden d'aquesta banda gal·lesa. La identificació que sent amb les seves lletres, música i videos és brutal. Ells també senten el foc en la sang. Són flames...

 


 

Jaumet - Nens de plàstic

joanalfonsmari | 21 Agost, 2009 07:00

Jaumet és el nom artístic de Jaume Vilaseca un cantant absolutament desconegut i que gràcies a youtube i a la  xarxa podem gaudir. El tema és Nens de Plàstic.


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb